Besim Dutlulu’dan Yangın Mağduru Aileye Destek Ziyareti

Gündem 18.12.2025 - 18:33, Güncelleme: 18.12.2025 - 18:33
 

Besim Dutlulu’dan Yangın Mağduru Aileye Destek Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Gördes ilçesi Evciler Mahallesi’nde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Dutlulu, hayatını kaybeden Türkan Büke’nin ailesine taziyelerini iletirken, “Yaraları hep birlikte saracağız. Mağdur olan ailelere gereken destek yapılacak” dedi.

“Yaraları Hep Birlikte Saracağız”   Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Gördes ilçesi Evciler Mahallesi’nde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Dutlulu, hayatını kaybeden Türkan Büke’nin ailesine taziyelerini iletirken, “Yaraları hep birlikte saracağız. Mağdur olan ailelere gereken destek yapılacak” dedi.     Gördes ilçesi Evciler Mahallesi’nde dün gece (17 Aralık Çarşamba) saat 03.30 sıralarında yangın meydana geldi. Türkan Büke’ye ait tek katlı evde başlayan alevler, şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yan tarafta bulunan üç eve daha sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonrasında yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında yaralanan 45 yaşındaki Ferdi Mercan ile 32 yaşındaki Ümmü Mercan, ilk müdahalenin ardından Gördes Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangının başladığı evde yaşayan 65 yaşındaki Türkan Büke’nin ise cansız bedenine ulaşıldı.   Başkan Dutlulu’dan Yerinde İnceleme Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, beraberindeki heyetle birlikte Evciler Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu. Başkan Dutlulu’ya; Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcısı Ata Temiz ve İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal eşlik etti.   "Gereken Her Türlü Destek Sağlanacak" Yangından etkilenen vatandaşlara ve mahalle halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Besim Dutlulu, “Çok üzücü bir olay. Yangından zarar gören komşularımızın mağduriyetlerini en kısa sürede gidermek için ekiplerimizle koordineli şekilde çalışıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gördes Belediyesi olarak hemşehrilerimizin yaralarını el birliğiyle saracak, onları asla yalnız bırakmayacağız. Vefat eden hemşehrimize bir kez daha Allah’tan rahmet, tüm mahalle halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.   Dutlulu, hayatını kaybeden Türkan Büke’nin ailesini de ziyaret ederek taziyelerini sundu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Gördes ilçesi Evciler Mahallesi’nde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Dutlulu, hayatını kaybeden Türkan Büke’nin ailesine taziyelerini iletirken, “Yaraları hep birlikte saracağız. Mağdur olan ailelere gereken destek yapılacak” dedi.
“Yaraları Hep Birlikte Saracağız”
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Gördes ilçesi Evciler Mahallesi’nde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Dutlulu, hayatını kaybeden Türkan Büke’nin ailesine taziyelerini iletirken, “Yaraları hep birlikte saracağız. Mağdur olan ailelere gereken destek yapılacak” dedi.
 
 
Gördes ilçesi Evciler Mahallesi’nde dün gece (17 Aralık Çarşamba) saat 03.30 sıralarında yangın meydana geldi. Türkan Büke’ye ait tek katlı evde başlayan alevler, şiddetli rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yan tarafta bulunan üç eve daha sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonrasında yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.  Yangın sırasında yaralanan 45 yaşındaki Ferdi Mercan ile 32 yaşındaki Ümmü Mercan, ilk müdahalenin ardından Gördes Devlet Hastanesi’ne kaldırıldıYangının başladığı evde yaşayan 65 yaşındaki Türkan Büke’nin ise cansız bedenine ulaşıldı.
 
Başkan Dutlulu’dan Yerinde İnceleme
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, beraberindeki heyetle birlikte Evciler Mahallesi’ne giderek incelemelerde bulundu. Başkan Dutlulu’ya; Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, Genel Sekreter Yardımcısı Ata Temiz ve İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal eşlik etti.
 
"Gereken Her Türlü Destek Sağlanacak"
Yangından etkilenen vatandaşlara ve mahalle halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Besim Dutlulu, “Çok üzücü bir olay. Yangından zarar gören komşularımızın mağduriyetlerini en kısa sürede gidermek için ekiplerimizle koordineli şekilde çalışıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Gördes Belediyesi olarak hemşehrilerimizin yaralarını el birliğiyle saracak, onları asla yalnız bırakmayacağız. Vefat eden hemşehrimize bir kez daha Allah’tan rahmet, tüm mahalle halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.
 
Dutlulu, hayatını kaybeden Türkan Büke’nin ailesini de ziyaret ederek taziyelerini sundu.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.