KOSGEB Müdürü Arslan, KAR-İŞKAD’lı kadınlara KOSGEB desteklerini anlattı

Gündem 21.09.2025 - 11:41, Güncelleme: 21.09.2025 - 11:41
 

KOSGEB Müdürü Arslan, KAR-İŞKAD’lı kadınlara KOSGEB desteklerini anlattı

KOSGEB İzmir Müdürü Dr. Levent Arslan KOSGEB’in kadın girişimcilere verdiği destekleri anlatmak için Karşıyakalı İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) bir araya geldi.

Karşıyaka RED-GREEN oteli toplantı salonunda KAR-İŞKAD ’lı kadın girişimcilerle bir araya gelen KOSGEB İzmir Müdürü Dr. Levent Arslan KOSGEB tarafından Kadın girişimcilere verdiği destekleri anlattı, sorularını cevaplandırdı.Toplantıya KOSGEB İzmir Müdürü Dr. Levent Arslan, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, Başkan Yardımcısı Ebru Avşar, Menemen Şube Başkanı Nihal Yılmaz ve üyeler katıldı. Ülke ekonomisine, istihdama katkı KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri Müdür Dr. Arslan’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında KAR- İŞKAD’ı her alanda lider kadınlar yetiştirmek amacı ile kurduklarını belirterek şunları söyledi. “KAR- İŞKAD olarak kurulduğumuz günden beri onlarca sosyal projelere imza attık. Girişimci üyelerimiz KOSGEB’ in kadın girişimcilere sağladığı imkanları öğrenmek istediler. Bunun üzerine KOSGEB İzmir Müdürü Sayın Dr. Levent Arslan beye bu isteğimizi ilettik. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar gelip bizi bilgilendirdiler. KOSGEB’in hem seçici olmasına hem de destek tutarının yükseltilmesine sevindik. Bu bilgiler ışığında ülke ekonomisine, istihdama katkı sunacağımızı düşünüyorum. Toplantının sonunda KAR-İŞKAD yöneticileri tarafından katkılarından dolayı KOSGEB İzmir Müdürü Dr. Levent Arslan’a bir plaket verildi.
KOSGEB İzmir Müdürü Dr. Levent Arslan KOSGEB’in kadın girişimcilere verdiği destekleri anlatmak için Karşıyakalı İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) bir araya geldi.

Karşıyaka RED-GREEN oteli toplantı salonunda KAR-İŞKAD ’lı kadın girişimcilerle bir araya gelen KOSGEB İzmir Müdürü Dr. Levent Arslan KOSGEB tarafından Kadın girişimcilere verdiği destekleri anlattı, sorularını cevaplandırdı.Toplantıya KOSGEB İzmir Müdürü Dr. Levent Arslan, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, Başkan Yardımcısı Ebru Avşar, Menemen Şube Başkanı Nihal Yılmaz ve üyeler katıldı.

Ülke ekonomisine, istihdama katkı

KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri Müdür Dr. Arslan’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında KAR- İŞKAD’ı her alanda lider kadınlar yetiştirmek amacı ile kurduklarını belirterek şunları söyledi. “KAR- İŞKAD olarak kurulduğumuz günden beri onlarca sosyal projelere imza attık. Girişimci üyelerimiz KOSGEB’ in kadın girişimcilere sağladığı imkanları öğrenmek istediler. Bunun üzerine KOSGEB İzmir Müdürü Sayın Dr. Levent Arslan beye bu isteğimizi ilettik.

Sağ olsunlar bizleri kırmadılar gelip bizi bilgilendirdiler. KOSGEB’in hem seçici olmasına hem de destek tutarının yükseltilmesine sevindik. Bu bilgiler ışığında ülke ekonomisine, istihdama katkı sunacağımızı düşünüyorum. Toplantının sonunda KAR-İŞKAD yöneticileri tarafından katkılarından dolayı KOSGEB İzmir Müdürü Dr. Levent Arslan’a bir plaket verildi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.