Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği, Kadın Kollarının desteğiyle tanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi.

Etkinlik 09.12.2025 - 16:25, Güncelleme: 09.12.2025 - 16:25
 

Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği, Kadın Kollarının desteğiyle tanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi.

Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimi, Kadın Kollarının desteğiyle tanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi.

Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimi, Kadın Kollarının desteğiyle tanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi. Programa Dernek Dönem Başkanı Hacı Ali Özsoy, Kadın Kolları Başkanı Dilek Beylik, hemşeri derneklerinin başkanları ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Etkinlikte konuşan Dernek Dönem Başkanı Hacı Ali Özsoy, buluşmanın birlik ve dayanışma açısından önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Bu özel gecede yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, çocuklarımız ve misafirlerimizle güzel anlar paylaşarak keyifli bir buluşma gerçekleştirdik. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzu güçlendiren bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen yönetim kurulumuza, kadın kollarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Birlikte daha nice güzel etkinliklere.” Kadın Kolları Başkanı Dilek Beylik ise etkinliğe katkı vermekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti. Beylik, Kadın Kolları olarak bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Gece, katılımcıların birbirleriyle sohbet ettiği, dayanışma ve hemşerilik bağlarının güçlendiği sıcak bir atmosferde sona erdi.
Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimi, Kadın Kollarının desteğiyle tanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi.

Manisa Hemşeri Kültürleri Dayanışma Derneği’nin yeni yönetimi, Kadın Kollarının desteğiyle tanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi. Programa Dernek Dönem Başkanı Hacı Ali Özsoy, Kadın Kolları Başkanı Dilek Beylik, hemşeri derneklerinin başkanları ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Etkinlikte konuşan Dernek Dönem Başkanı Hacı Ali Özsoy, buluşmanın birlik ve dayanışma açısından önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Bu özel gecede yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız, çocuklarımız ve misafirlerimizle güzel anlar paylaşarak keyifli bir buluşma gerçekleştirdik. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzu güçlendiren bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen yönetim kurulumuza, kadın kollarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Birlikte daha nice güzel etkinliklere.”

Kadın Kolları Başkanı Dilek Beylik ise etkinliğe katkı vermekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti. Beylik, Kadın Kolları olarak bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Gece, katılımcıların birbirleriyle sohbet ettiği, dayanışma ve hemşerilik bağlarının güçlendiği sıcak bir atmosferde sona erdi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.