Manisalı sporcular MMA Süper Lig'den çifte madalya ile döndü

Spor 07.09.2025 - 12:22, Güncelleme: 07.09.2025 - 12:22
 

Manisalı sporcular MMA Süper Lig'den çifte madalya ile döndü

Manisa tarihinde ilk kez MMA branşında resmi müsabakaya çıkan sporcular, Ankara'daki şampiyonadan iki gümüş madalya ile döndü.

Manisa tarihinde ilk kez karma dövüş sanatları (MMA) branşında resmi bir şampiyonaya katılan Manisalı sporcular, büyük bir başarıya imza attı. Ankara'da düzenlenen MMA Süper Lig Müsabakaları'na çıkan sporcular, iki gümüş madalya ile Manisa'ya döndü. Türkiye genelinden birçok sporcunun yer aldığı organizasyonda, Büyük Kadınlar MMA Light 62 kilo kategorisinde mücadele eden Mehtap Doğan ve Genç Erkekler MMA Full 52 kilo kategorisinde ter döken Seyyid Eren Beyazbulut, üstün performans sergileyerek Türkiye 2’nciliği elde etti. Başarıda imzası bulunan Antrenör Hamza Yeter, sporcularının elde ettiği derecelerden duyduğu mutluluğu dile getirerek, "İlk kez katıldığımız resmi bir şampiyonada Manisa’yı gururla temsil ettik. Sporcularımız büyük özveriyle çalıştı ve bunun karşılığını kürsüde aldılar. Gelecek yıllarda çok daha iyi derecelere imza atacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Yeter ayrıca desteklerinden ötürü Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e teşekkür ederek, bu başarıların Manisa'da MMA branşının gelişmesi adına önemli bir adım olduğunun altını çizdi. Elde edilen bu sonuçlarla birlikte Manisa, karma dövüş sanatlarında (MMA) adını Türkiye çapında duyurmuş oldu.
Manisa tarihinde ilk kez MMA branşında resmi müsabakaya çıkan sporcular, Ankara'daki şampiyonadan iki gümüş madalya ile döndü.

Manisa tarihinde ilk kez karma dövüş sanatları (MMA) branşında resmi bir şampiyonaya katılan Manisalı sporcular, büyük bir başarıya imza attı. Ankara'da düzenlenen MMA Süper Lig Müsabakaları'na çıkan sporcular, iki gümüş madalya ile Manisa'ya döndü.

Türkiye genelinden birçok sporcunun yer aldığı organizasyonda, Büyük Kadınlar MMA Light 62 kilo kategorisinde mücadele eden Mehtap Doğan ve Genç Erkekler MMA Full 52 kilo kategorisinde ter döken Seyyid Eren Beyazbulut, üstün performans sergileyerek Türkiye 2’nciliği elde etti.

Başarıda imzası bulunan Antrenör Hamza Yeter, sporcularının elde ettiği derecelerden duyduğu mutluluğu dile getirerek,

"İlk kez katıldığımız resmi bir şampiyonada Manisa’yı gururla temsil ettik. Sporcularımız büyük özveriyle çalıştı ve bunun karşılığını kürsüde aldılar. Gelecek yıllarda çok daha iyi derecelere imza atacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeter ayrıca desteklerinden ötürü Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'e teşekkür ederek, bu başarıların Manisa'da MMA branşının gelişmesi adına önemli bir adım olduğunun altını çizdi. Elde edilen bu sonuçlarla birlikte Manisa, karma dövüş sanatlarında (MMA) adını Türkiye çapında duyurmuş oldu.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.