Minik eller ormanlar için çalıştı

Etkinlik 16.12.2025 - 09:52, Güncelleme: 16.12.2025 - 09:52
 

Minik eller ormanlar için çalıştı

Özel Piri Reis Okullarının 22. yeni yıl kermesinde öğrenciler yanan ormanlara destek olmak için çalıştı

Öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci aşılamak, dayanışma duygusu kazandırmak ve yeni yıl coşkusunu hep birlikte yaşamak amacıyla okul aile birlikleri tarafından düzenlenen kermes Güzelbahçe ve Karşıyaka kampüslerinde gerçekleştirildi. Güzel melodiler eşliğinde gerçekleştirilen ve çok sayıda İzmirlinin katıldığı kermeste öğrenciler kendilerine ayrılan standlarda dersler kapsamında yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleri için ürettikleri hediyelik eşyaları satarak dayanışma ruhu edindi. Özel Piri Reis Okullarının geleneksel yeni yıl kermesine gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren okul aile birlikleri başkanları Nilüfer Ertürk ile Gülçin Deveci, “Kermesin gelirini başta çocuklar olmak üzere toplum yaranına çalışan sivil toplum örgütlerine aktarmak Piri Reis Okullarının bir geleneği. Bu kermesin geliri ile de orman yangınlarına dikkati çekmek amacıyla geçen yıl oluşturmaya başladığımız Piri Reis Koruluğunu büyütmek amacıyla Ege Orman Vakfına aktaracağız” şeklinde konuştular.
Özel Piri Reis Okullarının 22. yeni yıl kermesinde öğrenciler yanan ormanlara destek olmak için çalıştı

Öğrencilere sosyal sorumluluk bilinci aşılamak, dayanışma duygusu kazandırmak ve yeni yıl coşkusunu hep birlikte yaşamak amacıyla okul aile birlikleri tarafından düzenlenen kermes Güzelbahçe ve Karşıyaka kampüslerinde gerçekleştirildi.

Güzel melodiler eşliğinde gerçekleştirilen ve çok sayıda İzmirlinin katıldığı kermeste öğrenciler kendilerine ayrılan standlarda dersler kapsamında yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleri için ürettikleri hediyelik eşyaları satarak dayanışma ruhu edindi.

Özel Piri Reis Okullarının geleneksel yeni yıl kermesine gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren okul aile birlikleri başkanları Nilüfer Ertürk ile Gülçin Deveci, “Kermesin gelirini başta çocuklar olmak üzere toplum yaranına çalışan sivil toplum örgütlerine aktarmak Piri Reis Okullarının bir geleneği. Bu kermesin geliri ile de orman yangınlarına dikkati çekmek amacıyla geçen yıl oluşturmaya başladığımız Piri Reis Koruluğunu büyütmek amacıyla Ege Orman Vakfına aktaracağız” şeklinde konuştular.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.