Tüm Yerel-Sen’in İzmirli genel sekreteri Devrim Onur Erdağ’dan Tekirdağ ve Kütahya’ya ziyaret
Tüm Yerel-Sen’in İzmirli genel sekreteri Devrim Onur Erdağ’dan Tekirdağ ve Kütahya’ya ziyaret
Tüm Yerel-Sen’in İzmirli Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ, 81 ilde gezilerine devam ediyor. Tekirdağ ve Kütahya’ya ziyaretler düzenleyen Erdağ, yerel yönetim emekçilerinin hakları, çalışma koşulları ve sendikal taleplerini belediye başkanları ile görüştü
Tüm Yerel-Sen’in İzmirli Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ, 81 ilde gezilerine devam ediyor. Tekirdağ ve Kütahya’ya ziyaretler düzenleyen Erdağ, yerel yönetim emekçilerinin hakları, çalışma koşulları ve sendikal taleplerini belediye başkanları ile görüştü
Ülke genelinde yerel yönetimlerde çalışan sözleşmeli çalışanlar, taşeron firmalarda çalışanlar ile kısmi süreli çalışanların sendikal hak ve özgürlüklerini faaliyet alanı olarak belirleyen Tüm Yerel-Sen bu kapsamda ülke genelinde çalışmalarını devam ettiriyor. Tüm Yerel-Sen’in İzmirli genel sekreteri Devrim Onur Erdağ, 81 ilde gezilerini sürdürüyor. Erdağ’ın son durakları; Tekirdağ ve Kütahya oldu.
TEKİRDAĞ’DA VERİMLİ GÖRÜŞME
İlk olarak Tekirdağ’da; Tüm Yerel Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ali Şahin Gülen ve şube yöneticileri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’i makamında ziyaret eden Erdağ, gerçekleştirdiği ziyarette, yerel yönetim emekçilerinin hakları, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve yaklaşan toplu sözleşme süreci ele aldı. Görüşme, emekçilerin taleplerinin iletilmesi ve çözüm yollarının değerlendirilmesi açısından son derece verimli geçerken; Erdağ, paylaştığı mesajında “Yerel yönetim emekçilerinin haklarının korunması ve geliştirilmesi konusunda gösterdiği ilgi ve duyarlılıktan dolayı Sayın Başkan’ımıza teşekkür eder; ortak mücadelemizin devam edeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
KÜTAHYA’DA İTFAİYE PERSONELİ UNUTULMADI
Tekirdağ’dan sonra rotayı Kütahya’ya çeviren Erdağ, CHP Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya ve Tüm Yerel-Sen Kütahya İl Temsilcisi Mustafa Çelik ile birlikte Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret, belediye ile sendika arasındaki iş birliği ve dayanışmanın güçlenmesine büyük bir katkı sundu. Öte yandan Kütahya İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret eden Erdağ, son dönemde yaşanan orman yangınlarında sergiledikleri üstün gayret ve kahramanca mücadeleleri nedeniyle itfaiye personeline teşekkürlerimizi iletti. Ziyarette, yangınlarla mücadelede büyük bir cesaret ve fedakârlık örneği gösteren itfaiye ekiplerinin, sadece görevlerini yapmakla kalmayıp, ndoğanın ve toplumun geleceğini korumak adına canlarını ortaya koydukları vurguladıklarını belirten
Erdağ, “Ormanlarımızın korunması ve yangınların söndürülmesinde sizlerin gösterdiği özveri, bizlere umut ve güç veriyor. Toplumumuzun güvenliği için verdiğiniz bu onurlu mücadele takdire şayandır. Bu zorlu görev sırasında karşılaştıkları risklerin ve yorgunluğun farkındayız ve itfaiyecilerin motivasyonunun yüksek tutulmasının ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinin önemli. Sizlerin fedakârlığı sayesinde doğamız ve halkımız korunuyor. Bu büyük sorumluluğun farkındayız ve her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.
İzmir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


