Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Hatay’da Başladı

Spor 12.09.2025 - 19:34, Güncelleme: 12.09.2025 - 19:34
 

Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Hatay’da Başladı

2025 Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Hatay Antakya Merkez Kapalı Spor Salonu'nda başladı. 165 sporcunun yarıştığı turnuvanın açılış törenine; Hatay Valisi, Mustafa Masatlı, Vali Yardımcısı Gökay İçen, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Teknik Kurul Başkanı Melih Çiçek, Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Turnuva direktörü ve Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Kemal Nurlu, Turnuva Başhakemi İsmail Çalışkan, hakemler, sporcular ve aileleri katıldı.

2025 Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Hatay Antakya Merkez Kapalı Spor Salonu'nda başladı. 165 sporcunun yarıştığı turnuvanın açılış törenine; Hatay Valisi, Mustafa Masatlı, Vali Yardımcısı Gökay İçen, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Teknik Kurul Başkanı Melih Çiçek, Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Turnuva direktörü ve Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Kemal Nurlu, Turnuva Başhakemi İsmail Çalışkan, hakemler, sporcular ve aileleri katıldı.    Turnuvanın açılış töreninde konuşan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası’nın Hatay’da düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti. Vali Masatlı, Hatay’da yaşanan 6 Şubat deprem felaketini hatırlatarak, deprem yaralarını sarmak için bu tür organizasyonların Hatay’da düzenlenmesinin büyük moral, motivasyon sağladığını belirtti.    Hatay Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise; Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Fethi Apaydın’a teşekkürlerini ileterek, turnuvada yarışan sporculara başarılar diledi.    İlk Açılış Vali Masatlı’dan     Turnuvanın açılış töreninin ardından Hatay Valisi Mustafa Masatlı, sembolik açılış hamlesi ile turnuvanın açılışını gerçekleştirdi. Vali Masatlı ayrıca, sporcular ile tek tek görüşerek, sohbet etti.     2025 Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Hatay Antakya Merkez Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Şampiyonada yarışan sporcularımıza başarılar diliyoruz.  ndan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, sembolik açılış hamlesi ile turnuvanın açılışını gerçekleştirdi. Vali Masatlı ayrıca, sporcular ile tek tek görüşerek, sohbet etti.   
2025 Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Hatay Antakya Merkez Kapalı Spor Salonu'nda başladı. 165 sporcunun yarıştığı turnuvanın açılış törenine; Hatay Valisi, Mustafa Masatlı, Vali Yardımcısı Gökay İçen, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Teknik Kurul Başkanı Melih Çiçek, Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Turnuva direktörü ve Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Kemal Nurlu, Turnuva Başhakemi İsmail Çalışkan, hakemler, sporcular ve aileleri katıldı.

2025 Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Hatay Antakya Merkez Kapalı Spor Salonu'nda başladı. 165 sporcunun yarıştığı turnuvanın açılış törenine; Hatay Valisi, Mustafa Masatlı, Vali Yardımcısı Gökay İçen, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Teknik Kurul Başkanı Melih Çiçek, Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Turnuva direktörü ve Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Kemal Nurlu, Turnuva Başhakemi İsmail Çalışkan, hakemler, sporcular ve aileleri katıldı.   

Turnuvanın açılış töreninde konuşan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası’nın Hatay’da düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti. Vali Masatlı, Hatay’da yaşanan 6 Şubat deprem felaketini hatırlatarak, deprem yaralarını sarmak için bu tür organizasyonların Hatay’da düzenlenmesinin büyük moral, motivasyon sağladığını belirtti.   

Hatay Gençlik Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise; Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Fethi Apaydın’a teşekkürlerini ileterek, turnuvada yarışan sporculara başarılar diledi.   

İlk Açılış Vali Masatlı’dan    

Turnuvanın açılış töreninin ardından Hatay Valisi Mustafa Masatlı, sembolik açılış hamlesi ile turnuvanın açılışını gerçekleştirdi. Vali Masatlı ayrıca, sporcular ile tek tek görüşerek, sohbet etti.   

 2025 Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Hatay Antakya Merkez Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Şampiyonada yarışan sporcularımıza başarılar diliyoruz.  ndan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, sembolik açılış hamlesi ile turnuvanın açılışını gerçekleştirdi. Vali Masatlı ayrıca, sporcular ile tek tek görüşerek, sohbet etti.   

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.