Pimapen, yapı sektörünün profesyonelleriyle buluşuyor
Etkinlik
02.07.2026 - 14:33, Güncelleme:
02.07.2026 - 14:33
Pimapen, yapı sektörünün profesyonelleriyle buluşuyor
Pimapen, yapı ekosistemindeki bilgi paylaşımını güçlendirmek ve üretim süreçlerini yerinde deneyimleme imkanı sunmak amacıyla sektör buluşmaları düzenliyor. İlk sektör buluşmasını 24 Haziran’da gerçekleştiren Pimapen, cephe danışmanları ve proje yöneticilerini İzmir Menemen’deki üretim tesislerinde ağırladı. Marka, teknik sunumların ardından gerçekleştirdiği fabrika turuyla katılımcıların üretim süreçlerini yakından deneyimlemesini sağladı.
Türkiye'nin pencereye adını veren markası Pimapen, yapı sektörünün farklı paydaşlarını bir araya getiren buluşmalara hız kesmeden devam ediyor.
Marka, haziran ayı sonunda İzmir, Bursa ve Samsun'da gerçekleştirdiği üç ayrı organizasyon kapsamında cephe danışmanları, proje yöneticileri, müteahhitler ve sektör profesyonellerini ağırladı.
Pimapen’in yapı ekosistemini bir araya getiren sektör buluşmaları yeni şehirlerle devam edecek.
Pimapen, yapı ekosistemindeki bilgi paylaşımını güçlendirmek ve üretim süreçlerini yerinde deneyimleme imkanı sunmak amacıyla sektör buluşmaları düzenliyor.
İlk sektör buluşmasını 24 Haziran’da gerçekleştiren Pimapen, cephe danışmanları ve proje yöneticilerini İzmir Menemen’deki üretim tesislerinde ağırladı. Marka, teknik sunumların ardından gerçekleştirdiği fabrika turuyla katılımcıların üretim süreçlerini yakından deneyimlemesini sağladı.
Sektör buluşmalarının ikinci ayağı ise 25 Haziran'da gerçekleştirildi. İMSİAD (İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği) üyelerinin ağırlandığı organizasyonda Bursa'dan gelen müteahhitler ve sektör temsilcileri Pimapen'in üretim tesislerini yerinde ziyaret ederek üretim teknolojileri, kalite süreçleri ve ürün çözümleri hakkında detaylı bilgi alma fırsatı buldu. Fabrika turunun yanı sıra bilgilendirme oturumlarının da gerçekleştği etkinlikte, sektörün güncel dinamikleri ve yapı sektöründeki gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Pimapen'in sektör buluşmaları 30 Haziran'da Samsun'da Samplast bayisi iş birliği ile düzenlenen bir başka etkinlikle devam etti. Bölgedeki müteahhitler, iş insanları ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda, yapı sektöründeki güncel gelişmeler, pencere sistemlerinde yeni nesil çözümler ve proje süreçlerinde dikkat edilmesi gereken teknik kriterler ele alındı.
Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Ege Profil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Eren, yapı ekosisteminin tüm paydaşlarıyla yakın temasta olmanın önemine dikkat çekerek şunları söyledi:
“Pimapen olarak yalnızca ürün geliştiren değil, sektörün tüm paydaşlarıyla bilgi paylaşan ve birlikte değer üreten bir marka olmayı önemsiyoruz. Düzenlediğimiz sektör buluşmalarını da bu anlayışın önemli bir parçası olarak görüyoruz. Bu buluşmalar sayesinde yapı ekosistemi içinde karşılıklı bilgi ve deneyim paylaşımını güçlendiriyor, sahadan gelen görüş ve beklentileri dinleyerek iletişimimizi besliyoruz. Bu etkileşimin hem sektörümüzün gelişimine hem de daha nitelikli yapıların hayata geçirilmesine katkı sağladığına inanıyoruz.”
45 yıla yaklaşan deneyimiyle faaliyetlerini sürdüren Pimapen, önümüzdeki dönemde de mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve proje profesyonellerini bir araya getiren buluşmalar yaparak sektörle olan bağını güçlendirmeye devam edecek.
Ege Profil CEO'su Alp Günvaran& İMSİAD ve İMSİFED YKB Şeref Demir
Ege Profil Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Özlem Eren
Pimapen, yapı ekosistemindeki bilgi paylaşımını güçlendirmek ve üretim süreçlerini yerinde deneyimleme imkanı sunmak amacıyla sektör buluşmaları düzenliyor. İlk sektör buluşmasını 24 Haziran’da gerçekleştiren Pimapen, cephe danışmanları ve proje yöneticilerini İzmir Menemen’deki üretim tesislerinde ağırladı. Marka, teknik sunumların ardından gerçekleştirdiği fabrika turuyla katılımcıların üretim süreçlerini yakından deneyimlemesini sağladı.
İzmir HABERİ
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) ve diğer ajanslar tarafından eklenen tüm haberler, sitemizin editörlerinin müdahalesi olmadan ajans kanallarından çekilmektedir. Bu haberlerde yer alan hukuki muhataplar haberi geçen ajanslar olup sitemizin hiç bir editörü sorumlu tutulamaz...
Habere ifade bırak !
Bu habere hiç ifade kullanılmamış ilk ifadeyi siz kullanın.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları
(0)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.









