Vali Özkan, ADES Projesi Kapsamında Engelli Sporcuları Misafir Etti

Spor 23.06.2026 - 17:51, Güncelleme: 23.06.2026 - 17:51
 

Vali Özkan, ADES Projesi Kapsamında Engelli Sporcuları Misafir Etti

Vali Vahdettin Özkan, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Programı kapsamındaki ADES (Engelli Yüzmede Erişilebilirlik ve Eşitlik) Projesi çerçevesinde engelli sporcular ve aileleri ile bir araya geldi.

Vali Yardımcıları Mustafa Harputlu, Aydın Memük ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ün de yer aldığı ziyarette, 13-21 Temmuz 2026 tarihleri arasında Macaristan’da gerçekleştirilecek proje faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Manisa Su Sporları Kulübü tarafından yürütülen, engelli bireylerin spora erişimini artırmayı, kapsayıcı spor uygulamalarını yaygınlaştırmayı ve toplumsal farkındalığı güçlendirmeyi amaçlayan proje kapsamında yerinde gözlemler ve personel hareketliliklerinin gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edildi. Sporcular ve aileleriyle bir süre sohbet eden Vali Özkan, engelli bireylerin spor alanındaki başarılarının toplum için önemli bir örnek teşkil ettiğini belirtti. Sporcuların azimleri, kararlılıkları ve elde ettikleri başarılarla herkese ilham verdiğini vurgulayan Vali Özkan, proje üretip hayatın içinde yer alan sporcuları tebrik etti. Vali Özkan, “Sporcularımız, karşılaştıkları engelleri güçlü iradeleriyle aşarak önemli başarılara imza atıyor. Manisamızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum.” dedi. Ziyarette, engelli bireylerin spor yoluyla sosyal hayata daha etkin katılımının sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar ile ADES Projesi kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Vali Vahdettin Özkan, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Programı kapsamındaki ADES (Engelli Yüzmede Erişilebilirlik ve Eşitlik) Projesi çerçevesinde engelli sporcular ve aileleri ile bir araya geldi.

Vali Yardımcıları Mustafa Harputlu, Aydın Memük ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ün de yer aldığı ziyarette, 13-21 Temmuz 2026 tarihleri arasında Macaristan’da gerçekleştirilecek proje faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Manisa Su Sporları Kulübü tarafından yürütülen, engelli bireylerin spora erişimini artırmayı, kapsayıcı spor uygulamalarını yaygınlaştırmayı ve toplumsal farkındalığı güçlendirmeyi amaçlayan proje kapsamında yerinde gözlemler ve personel hareketliliklerinin gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edildi.

Sporcular ve aileleriyle bir süre sohbet eden Vali Özkan, engelli bireylerin spor alanındaki başarılarının toplum için önemli bir örnek teşkil ettiğini belirtti. Sporcuların azimleri, kararlılıkları ve elde ettikleri başarılarla herkese ilham verdiğini vurgulayan Vali Özkan, proje üretip hayatın içinde yer alan sporcuları tebrik etti. Vali Özkan, “Sporcularımız, karşılaştıkları engelleri güçlü iradeleriyle aşarak önemli başarılara imza atıyor. Manisamızı ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyarette, engelli bireylerin spor yoluyla sosyal hayata daha etkin katılımının sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar ile ADES Projesi kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve izmir35haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.